Close

Разшири твоят бизнес извън границите

Meapood

„Милано Инженеринг и Партньори” ЕООД е компания, създадена от хора, които споделят десетилетия натрупан опит, придобит в  Р. България и Р. Италия.

Представяме се като бизнес партньори, предоставящи консултантски и брокерски услуги и участващи с професионализъм и страст в дейността на фирми, които възнамеряват да навлязат на пазара в тези две страни. Ние помагаме на нашите клиенти да развиват своя бизнес в съответствие с техните ценности, идеали и цели.

да растем заедно

Подхождаме към бизнеса на нашите клиенти с ентусиазъм и благодарение на солидната и гъвкава организационна структура, ефективно подпомагаме нашите бизнес партньори на пазарите, с които сме много запознати. Ние предлагаме актуални услуги и сътрудничим с нашите клиенти, за да постигнат основната си цел без проблеми: УСПЕХ!

България в 3 реда

Държава със стабилна икономика и местна валута / ЛВ. / свързана с еврото, с данъчно облагане на Юридически лица в размер на 10% и  ДДС 20%, с бърза бюрокрация, производствени разходи 1/3 по—ниски от италианските. На практика азиатски разходи с европейско качество.

Италия в 3 реда

Държава с 60 милиона жители, с икономика  сред най-големите в света, с вътрешен пазар за непрекъснати изследвания на продукти и услуги с голямо внимание на качеството на същите, където само Европа може да гарантира. На практика правилният партньор за разширяване на собствения бизнес и издигане на собствения стандарт.